Jeg er jeres rejseleder gennem forandringerne

Hvad enten I skal have implementeret nye IT-løsninger, have kortlagt jeres brug af persondata, have identificeret nye mulige forretningsområder eller have optimeret jeres arbejdsgange, så er jeg klar til at hjælpe jer igennem processen.

Mange forandringer og projekter strander undervejs, fordi der simpelthen ikke er nok tidsmæssige ressourcer til at gennemføre, oftest fordi driften kræver størstedelen af opmærksomheden i dagligdagen.

Det er så let at glemme hvad man har aftalt af opgaver og deadlines, når et projekt udelukkende er hængt op på interne medarbejdere, som har deres primære funktion i driften. Det kan derfor være en fordel at hyre ressourcer ind udefra til at holde skruen i vandet og sikre fremdrift. Blot for den periode projektet står på.

Jeg har en kommerciel baggrund med en HA i forretningsudvikling og en cand.merc. i Human Resource Management. Jeg er certificeret i agil projektledelse og PRINCE2, og jeg har erfaring fra roller som projektleder, ansvarlig for et projektkontor og forretningsudviklingschef.

Selvom min baggrund umiddelbart er meget kommerciel, så har jeg en stor interesse i de tekniske og digitale muligheder samt forandringerne på fremtidens arbejdsmarked. 

Omdrejningspunktet for min karriere frem til nu har været forretningsudviklings- og procesoptimeringsprojekter, og jeg har altid et fokus på vækst- og effektiviseringsmuligheder samt ledelses- og organisationsudvikling. 

Kik dig omkring på de næste sider, tag direkte kontakt til mig eller find mig på LinkedIn.