Har I en tydelig sammenhæng mellem vision, mål, strategi og KPI’er?

Giver de overordnede mål og strategien mening for alle medarbejdere? Ved alle lige præcis hvad deres rolle er og hvordan de skaber bedst mulig værdi for forretningen? Erfaringsmæssigt ved jeg, at mange virksomheder har nogle huller her. Det er ikke så sært, det er nemlig ikke altid så let i praksis, at få det hele til at spille sammen.

Der er hjælp at hente. Jeg vil sætte en ære i at hjælpe jer med den opgave, jeg selv vurdererer som noget af det vigtigste. Den oplevelse, det giver hver enkel medarbejder i organisationen, at kende sin rolle, og vide hvordan man kan bidrage bedst muligt, den er uvurderlig.

Alle mennesker vil gerne bidrage og være med til at være en forskel. En virksomhed har brug for, at hver eneste medarbejder kender sin rolle, for at kunne indfri ambitiøse mål. For ikke at tale om den stolthed det skaber, når man som medarbejder ved, hvordan den indsats man yder hver dag, bidrager til et højere formål, som man kan identificere sig med.

Hvis I finder dette arbejde udfordrende, så lad mig hjælpe jer med den proces. Sammen skal vi nok sikre sammenhæng, som giver mening for hver enkel leder og medarbejder i organisationen. Kontakt mig, og lad os tage en uformel snak.